فى طريق النور
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
فى طريق النور

كتاب وسنه بفهم سلف الامه
 
البوابةالبوابة  الرئيسيةالرئيسية  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخول  

 

 قطايف حادقه تجنن...

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
hadwa
المشرف العام
المشرف العام
hadwa


المساهمات : 1327
تاريخ التسجيل : 28/03/2008
العمر : 45

قطايف حادقه تجنن... Empty
مُساهمةموضوع: قطايف حادقه تجنن...   قطايف حادقه تجنن... Emptyالأحد سبتمبر 07, 2008 4:12 pm

السلام عليكم ورحمة اللة وبركاتة
عندى ليكم عدة طرق للقطليف الحادقة جربوها صدقونى حلوة وشهية قوى
نبدا بسم الله
المقادير
قطايف سادة
الحشو


  1. لحمة عصاج عبارة عن(بصلة مفرومة فى ملعقتين سمنة حتى تتجدع ونضع اللحمة المفرومة وملح وفلفل وعند سويها وضعت ملعقة صلصة وفلفل اخضر مقطع صغير وقبل حشو القطايف بها وضعت عليها جبنة رومى مبشورة)

  2. خليط جبن(جبنة كيرى وجبنة بيضة حادقة او جبنة رومى وبسطرمة او جبنة رومى وجبنة بيضة)

  3. بيض مسلوق(بعد سلق البيض يهرس مع جبنة بيضة وزعتر)

المهم ان مشلازم تلتزمى بالحشوات دة ممكن حشو تانى على زوقك وممكن استغلال البواقى الموجودة فى التلاجة زى رقم 1 كان باقى عندى من الامس بعد ما حشيت بة صينية جلاش
وبعد حشو القطايف سواء واحدة واحدة على شكل هلال او اتنين على بعض شكل دائرة يمكن قليها قبل الافطار مباشرة والف هنا وشفا



قطايف تحفه بالموتزاريلا

المقادير :
قطايف بالوزن اللي بدك ياه بس لازم تكون بايتة وناشفة قليلا
فلفل الوان
جبنة موتزاريلا مبشورة
فراخ مفرومة متبلة بالبصل والنعناع والزعتر تبع الاكل
الطريقة :
نحضر صينية ندهنها بالسمن او الزيت
نرص القطايف بعد ان ندهنها وجه وظهر بالسمن او الزيت ايضا
نضع قليلا من الفراخ المفرومة على كل قطوفة ما بعرف ههههههههههه ما بعرف مفرد قطايف
ثم نضع الفلفل الالون ثم الجبنة الموتزاريلا ثم ندخلها الفرن حتى تستوي الفراخ ونخرجها بعد سواء الفراخ
ونطلعها من الفرن وشوفي الريحة والششكل الرررررائع يالله شهتني اعملها دلوقت
وبالف هنا وشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
قطايف حادقه تجنن...
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
فى طريق النور :: بيت المسلم :: المطبخ-
انتقل الى: